Services

 

Bezorgservice
Laat uw gezondheid (tijdelijk) te wensen over? Hebt u daarbij speciale geneesmiddelen nodig? En kunt u niet zonder specifieke hulp- en verbandmiddelen? Service Apotheek staat ook in moeilijke periodes graag voor u klaar! Met de Service Apotheek Thuiszorg garanderen wij dat u uw genees- en/of hulpmiddelen op maat en tijdig krijgt geleverd en bieden wij u bovendien een optimale begeleiding. Uw gezondheid is onze drijfveer. Waar nodig zoeken wij in samenspraak met andere zorgverleners naar goede oplossingen voor specifieke problemen.

Bezorgtijden : Van 14.00 tot 17.30 uur

Wilt u gebruikmaken van thuisbezorging van uw genees- en/of hulpmiddelen? Neem dan contact met ons op via 010 501 78 84 of apotheekrhoon@ezorg.nl.

Gratis inloopspreekuur
Wij staan graag voor u klaar wanneer u onze service nodig heeft. Daarom hanteren wij geen vast inloopspreekuur, maar kunt u iedere dag voor vragen of advies vrijblijvend terecht bij onze apotheker.
Een groot voordeel van uw Service Apotheek!

Bent u niet in de gelegenheid uw medicatie binnen onze openingstijden af te halen of wilt u niet in de apotheek wachten op uw medicatie? Wij beschikken over afhaalkluisjes!

Medicijnen afhaalservice

Bent u niet in de gelegenheid uw medicatie binnen onze openingstijden af te halen of wilt u niet in de apotheek wachten op uw medicatie? Wij beschikken over afhaalkluisjes! De afhaalkluisjes bevinden zich in de Albert Heijn (Julianastraat 37) in Rhoon. U kunt binnen de openingstijden van Albert Heijn (ma-do en zat 8-20 uur, vrij 8-21 uur en zondag 12-17 uur) uw medicatie afhalen via onze afhaalkluis.

Wat moet u daar voor  doen?
Als u gebruik wilt maken van onze afhaalkluis kunt u zich inschrijven bij onze apotheek en dient u in het bezit te zijn van een mobiele telefoon. U ontvangt een gratis sms-bericht met de vermelding van uw afhaalcode, zodra uw medicijnen voor u klaarliggen. Met deze code heeft u toegang tot uw geneesmiddelen. De voordelen:

  • Geen wachttijden.
  • U bepaalt wanneer het u uitkomt om uw medicijnen op te halen.

Wilt u eenmalig gebruik maken van de afhaalkluis, dan kunnen wij dat ook voor u regelen.

Wat kan er niet in het kluisje?

  • Geneesmiddelen die in de koelkast bewaard moeten worden.
  • Producten met afmeting groter dan een schoenendoos (bv incontinentiemateriaal).

Deze (genees)middelen kunt u binnen onze reguliere openingstijden bij de balie afhalen.

Hoe werkt  onze afhaalkluis?

1. Inschrijven
U vult uw gegevens in op het inschrijfformulier in de apotheek en u tekent voor akkoord voor de gebruikersovereenkomst. U dient er voor te zorgen dat onze apotheek altijd uwjuiste mobiele telefoonnummer heeft.

2. Geneesmiddelen klaarzetten
Na verwerken van het recept wordt chronische medicatie de volgende werkdag voor u klaargezet in de afhaalkluis. Wanneer u een recept heeft die dezelfde dag afgeleverd moet worden, dan zullen wij daarvoor zorgen. Als u gebruik maakt van onze herhaalservice kan deze medicatie ook in de kluis worden geplaats.

3. Afhaalcode SMS-bericht
U ontvangt een gratis SMS-bericht dat uw geneesmiddelen opgehaald kunnen worden. In het SMS-bericht wordt een afhaalcode aan u verstrekt. Een tweede bericht wordt verzonden 24 uur voordat de eindtijd verstrijkt. Na 72 uur wordt uw geneesmiddel uit het kluisje gehaald en kunt u het in de apotheek ophalen tijdens de openingstijden.

4. Geneesmiddelen ophalen uit de afhaalkluis
Volg de instructies op het scherm van de afhaalkluis. Zorg dat u uw afhaalcode bij de hand hebt. Let op: U kunt maar één keer het kluisje openen met de gegeven afhaalcode, zorg er dus voor dat u al uw geneesmiddelen uit het kluisje pakt.

De afhaalkluis is gebruiksvriendelijk. Wilt u uitleg hebben voordat u het gaat gebruiken, vraag het gerust in de apotheek.

Medicatiebegeleiding
Mocht u na het halen van uw medicatie uit onze uitgifteautomaat nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Uw apotheker is met zijn team gespecialiseerd in geneesmiddelen. Met alle vragen over uw geneesmiddelen kunt u bij ons terecht. Zoals: welke soorten geneesmiddelen zijn er, hoe werken ze, hoe gebruikt uze, wat zijn de bijwerkingen, enzovoort. Daarnaast controleren wij iedere keer als u een nieuw geneesmiddel komt halen of het voorgeschreven geneesmiddel past bij uw gezondheidssituatie en wel samengaat met de geneesmiddelen die u eventueel al gebruikt. Waar nodig, nemen wij contact met uw arts op.